Använd egna klistermärken för att märka produkter

Märkning av produkter är viktigt. På en etikett kan det exempelvis stå namn och innehåll. Produkten måste oftast märkas upp och då är det bara klistermärken som fungerar.

Du kan köpa etiketter som är till för manuella etikettmaskiner som du använder på egen hand. Då går märkningen enklare. Om du har allt du behöver måste du inte blanda in tryckeriet.

Kreativiteten slutar aldrig flöda med klistermärken

Om du ska sälja dina produkter i butik måste klistermärkenA ge rätt intryck. Du kan köpa etiketter på rulle på ALLT-FRAKTFRITT. Svinnet minskar när du trycker egna etiketter.

Färgutskrifter i högblank fotokvalitet gör man med en Epson7500G. Produkten lönar sig snabbt. Det är märkningen det gäller.
Direkttermoskrivare Brother P-Touch levererar kvalitet. Skrivare och mängder av etikettstorlekar är billigast på dustin.

Men en kommersiell vara är ju inte bara en produkt som ser bra ut. Du måste välja rätt design. Om det ser amatörmässigt ut så kanske folk börjar undra vad det hela ska föreställa. När allt ser reko ut så är det bara att köra.

Om etiketten sitter kvar på produkten gör den större nytta

vita

Märkningen på en kartong eller flaska bör sitta kvar även då den används. En kartong kan ses som lite lättare då de flesta klistermärken kommer att sitta bra på kartong. Det kräver andra metoder om man ska klistra på glas.

Du kan köpa etiketter på rulle. De har ett material som stämmer väl överens med produkten som märks. De är dessutom färgbeständig.

Tryck ut etiketterna direkt

När det blir dags att märka produkter så går det alltså att använda en etikettskrivare och trycka ut klistermärken på plats. Dessa använder du sedan för att etikettera. Alla kan lära sig att göra det.

Alla på företaget kan lära sig att märka upp, det spar tid och pengar. Du kan lägga tiden på annat som är viktigare.

Det kan till och med vara så att det är enklare att göra det själv än att anlita ett tryckeri. Om man vill ha alla på samma rulle så är det en smart ide. Om man ska köpa etiketter från ett tryckeri så kan den här typen av krav leda till att det blir väldigt dyrt.

Med en egen etikettmaskin och etiketter som håller hög kvalitet så får man fina resultat. Då kan leveranserna ske i tid. Om det blir extra stressigt kan man ta in extra personal.

Det här är ett arbete som man kan lära folk som inte har en aning om hur den produkt som märks används. Då kan man göra det själv utan externa aktörer.