Använd egna klistermärken för att märka produkter

Efter paketering behöver produkter och varor märkas upp. Etiketter till flaskor innehåller streckkoder och annan viktig information. Att använda klistermärken är en bra märkmetod.

Du kan till och med köpa etiketter. Det här betyder att du faktiskt kan sköta märkning av produkt på plats. Varför blanda in tryckeriet när du kan göra jobbet själv?

Klistermärken för alla tillfällen

När det handlar om produkter som ska säljas vidare så måste du finna klistermärken som håller måttet. allt-fraktfritt.se är valet nummer 1 när det gäller att köpa etiketter. Du kan hålla nere kostnaderna.

Du kan göra utskrifter av hög kvalitet med Epson7500G. Den är billig att använda. Det är märkningen det gäller.
Att skriva ut svart på vitt matt papper med termoskrivare Brother P-Touch är billigt. Hos dustin.se kan du handla hem alla etiketter online.

Men med utseendet kommer man inte långt. Det är klart att du måste välja en design som du kan stå för. Det måste se bra ut helt enkelt. Men om allt ser ut som det ska så finns det inga problem.

Om etiketten sitter kvar på produkten gör den större nytta

plastetiketter

Märkningen på en kartong eller flaska bör sitta kvar även då den används. Klistermärken har bra vidhäftningsförmåga. Etiketter och glas är inte det lättaste.

Det finns billiga etiketter på rulle som håller mycket hög kvalitet. Etiketten och produkten stämmer väl överens. De kan hålla färgerna bättre.

Sätt etiketterna där de syns bäst

När det blir dags att märka produkter så går det alltså att använda en etikettskrivare och trycka ut klistermärken på plats. Sedan kan de matas in i maskinen. Det här är en process som de allra flesta kan lära sig.

Du behöver inte leja ut arbetet. Det kan till och med vara så att det manuella arbetet spar tid!

Det kan till och med vara så att det är enklare att göra det själv än att anlita ett tryckeri. Speciellt om man vill ha alla på samma etikettrulle. Om du kontaktar ett trycker för att köpa etiketter kan du få betala dyra pengar.

Finast resultat får du om du använder bra material. Då blir det också lättare att hålla deadlines som kan vara nog så tajta. Det går också att anställa mer folk under en begränsad tid.

Den nya personalen kommer snabbt igång med märkningen. Det är en stor fördel och något som gör att alltfler företag ser möjligheten med att klara etikettering själva.