Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka sortiment bland annat med den populära FillUp smaken Lakritsexplosion.

Lakritsexplosion e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

vejp

E-juice är den vätska man blossar i e-cigg i stället för att tobaksröka tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

Man gör e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Smakexposion av lakrits smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå smaken och basen till ångfärdig e-juice. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Fruktsmaker, karamell-smak, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Lakrits och mer lakrits är hur Smakexposion av lakrits smakar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt bra svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår klient i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

TDP godkända nikotinbaser av skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Gert Strand AB köper nikotinet i Europa i en 100% ren kvalitet.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

el

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt flavours sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.