Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka urval bland annat med den populära FillUp smaken Viol.

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Violtabletter.

e-juice

E-juice är den vätska man blossar i e-cigg i stället för att röka tobak tobak. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att mixa egen e-juice med den nikotinhalt man önskar ha.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Viol halstabletter smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-juice. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-ciggen är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Aromer av fruktblandningar, nötter, tårtor, olika sorters godis, mentol och örter är vanliga.

Viol halstabletter förväntas bli omtyckt enär den har en fin arom av Violtabletterna i små tablettaskar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

Flavours för e-juice har vi tillverkat åt ett bolag i UK i många år redan. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan utföra allt från formgivning till egna varumärken samt smaker för kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i utbudet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Merparten av bolagets produktion går på export. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvalitén uppskattas av konsumenter. Aromer för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.