Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-juice med arom av Violtabletter till e-cigg

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-juice med smak av Viol lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e-juice

Den vätska man röker i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-juice. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

Det senaste sättet att sluta röka är med e-cigaretter. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Aromer av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Viol förväntas bli aktuell då den har en fin smak av Violsmak, ren och blommigt angenäm. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt bra svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår klient i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi också tillverka.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på ångan från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat flavours sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Företaget tillverkar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. De saluförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.