Allt-fraktfritt.se tillverkar och saluför Lakritsstång e-juice till e-cigaretter

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Lakritsstång.se.

e-cigg

E-vätska är den vätska man blossar i e-ciggen i stället för att tobaksröka tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Svart mjuk lakritsstång smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

Det fräscha sättet att lägga av med att röka tobak är med e-cigaretter. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smaker av frukter, nötter, choklad, diverse sorters sötsaker, pepparmint och örter är vanliga.

Svart mjuk lakritsstång förväntas bli omtyckt då den har en ädel smak av Lakritsstånggodis. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i sortimentet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Renheten är så stor att livslängden är 2,5 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare diggar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

vape

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt aromer sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av strösocker som skakar som strösocker, är en populär produkt.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. De marknadsförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.