Den antibakteriell spray låter dig rengöra det mesta

Just nu är det extra viktigt med god en handhygien. Handsprit hjälper inte mot corona. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Men det är inget substitut för handtvätt. Klart att du ska ha en bra tvål.

Virus kan komma in överallt. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. antibakteriell spray är ett mycket bättre skydd än vad folk tror.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Utöver handdesinfektion kan en bra bakteriedödande spray användas på andra ytor. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Nu är det ett allvarligt läge. Kanske kliar du dig i ökat också.

Risken minskar med ytdesinfektion. Använd handskar om du är ute. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Du behöver inte gnida med händer och kommer åt precis överallt med sprayen. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

influensa

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Det är bara att spraya på handtaget innan du öppnar dörren.

Använd produkten med måtta

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Även om du har bra produkter för desinficering så ska du inte överanvända dem. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Smittstopp är ett känt varumärke som många väljer att köpa. Finns på nätet.