Det behövs alltid etiketter som ser bra ut

Det mesta märks med någon form av etikett. Vi är vana att läsa om produktens innehåll på etiketter. Det gäller oavsett produkt.

små

Du skapar fina etiketter med en etikettmaskin. Den kan användas överallt. Du kan skapa det du behöver med en vanlig dator. allt-fraktfritt.se har etiketter i olika format och utföranden.

Nu kan du göra etiketter på egen hand

Man måste inte vända sig till ett tryckeri för att få snygga etiketter till olika typer av produkter. Du kan göra butiksetiketter utan problem. Du kan lägga till det som behövs.

Via gs1.se kan du bygga egna streckkoder. Din personal kan läsa av streckkoden snabbare om den utformas på ett smart sätt.

allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver för att komma igång.
Du kan till exempel köpa Brother P-touch direkttermisk skrivare hos dustin. Programvaran får du på köpet.
Sök på nätet efter Epson7500G. och andra skrivare fungerar också men utskrifterna blir dyrare.

Hos freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se kan du köpa gratis etiketter. Du kan skriva ut på din färgskrivare.

Om ditt företag har mycket utgående paket som måste märkas så kan det vara värt att investera i en etikettmaskin. Då kan man snabbt komma igång.

Det finns enkla etiketter att köpa

Då man ska etikettera många emballage så är det inte så dumt med etiketter på rulle som är enkla att hantera. Om du har en tillförlitlig etikettdispenser är du i trygga händer. Då håller du ordning på allt.

Det finns flera fördelar med egenhändigt komponerade etiketter.
Man kan göra nästan vad som helst.
Man kan skriva ut batchnummer och bästföredatum direkt på etiketten.
Oförutsedda saker kan ske som gör att du måste ändra etiketterna.
Ibland kan limmet torka. Då hinner man inte kontakta tryckeriet.
Genom att anlita en designer kan du be om nya etiketter.
På så sätt håller du både kostnader och lagerutrymme nere.

Det kan inte se ut hur som helst

Den som designat etiketten bestämmer hur snygg den blir. Den kan ju ha gjorts av någon som inte alls har koll. Men det går att köpa etikettmaterial av riktigt hög kvalitet.

Om du använder en egen etikettmaskin blir kvaliteten ofta bra. Använd ett bra klister och papper så är mycket vunnet. Det kommer att se bra ut.

Faktum är att etiketter på rulle utskrivna med en Epson7500G skrivare har högre upplösning (färgfotokvalitet) än ett tryckeri. Dessutom kan man skriva ut obegränsat olika etiketter på samma rulle, t.

allt-fraktfritt säljer märkprodukter av högsta kvalitet. klistermärken tryck De kan användas i massproduktion.

Du kan spara enorma summor med en Epson7500G. Det här är också något som kan spara tid då det inte tar lång tid att lära sig hur man etiketterar på rätt sätt. Om du använder rätt teknik så kommer du igång snabbare.

Designa snygga motiv och text som syns ordentligt

När det gäller designen på etiketter så är det dock smart att få hjälp av ett proffs. Det måste se rätt ut. Du kan använda specialprogram vid tillverkningen om du vill. Det blir finfint.