Du vet väl att coronaviruset är en pandemi?

Vi har fått en ny fiende och det är inte ryssarna. Den nya pandemi kan bli väldigt dödlig. Coronavirus finns överallt. Det finns faktiskt flera viktiga saker som du kan göra redan nu!

Du kan börja med att förbättra ditt immunförsvar med hjälp av C-vitamin. Det finns många olika varianter men Ester-C anses vara bäst. Enklare och 10 ggr billigare är att köpa askorbinsyra eller kalciumaskorbat som pulver och lösa ett kryddmått (1 gram) i lite kaffe eller annan vätska.

När det pågår en pandemi måste du tvätta händerna extra noga

Både bakterier och virus smittar lättare via händer som inte är rena. Vi glömmer att vi rör ansiktet. Om du har coronavirus på händerna som du sedan för till ansiktet så kan det vara kört.

Coronavirusdödande

Under en pandemi är det viktigt att tänka lite extra på vilken handtvål du använder. Du ska inte använda handsprit. Du behöver inte vänta på nya leveranser av handsprit från apoteket!

Några av våra vanligaste virus överlever handspriten. Du har säkert märkt att dina händer blir torra om du använder handsprit, det beror på att spriten löser upp det naturliga fettet i huden.
När man har spritat händerna så kan bakterierna slå till med full kraft. Dina händer kan fortfarande ha bakterier på sig. Du kan bli smittad med annat än coronaviruset och är därefter ett mycket lättare offer och blir mycket sjukare om du drabbas.

Många som använder handsprit får sår och torra händer. Använd alkoholfri katjonisk handdesinfektion som tar alla virus, som Smittstopp eller Forte, istället.

Bakteriedödande handtvätt är nästan lika effektivt. Du ska se till att använda en antibakteriell tvål efter varje toalettbesök och innan du lagar mat. Det är bra att använda en antiseptisk tvål innan matlaging.

Du kan köpa produkterna hos prisad.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se brukar ha när alla andra har slut.

Begränsa din kontakt med andra

Denna pandemi hindrar oss från att leva våra vanliga liv. Det är dock nödvändigt för att minska smittospridningen.

Då kan pandemiN försvinna mycket fortare. Smittstopp produkterna info Det har vi sett från andra delar av världen.

Man kan inte gärna ha fest under en pandemi. Coronavirus är ett luftburet virus. Det är fullt möjligt att föra smittan vidare även om man inte har influensasymtom.

Brukar du desinficera ytor

Medel för ytdesinfektion är bra att ha oberoende av vad som händer. Det kan vara en bakteriedödande spray som är säker att använda på allt från dörrhandtag till frukt. Om du kan desinficera ytor på ett bra sätt blir det lättare för dig att hantera en pandemi.

Just nu måste du vara extra noggrann med sådant som du beställer hem eller handlar, se till att det inte för smittan vidare. Ytor av plast är coronavirusets favorityta. Om någon har hostat eller nyst på en produkt som du får med dig hem från butiken är du alltså i fara.

Gå inte och handla i matbutiker titt som tätt!

Då kan du göra dig redo för pandemi. Ju oftare du går ut desto mer exponeras du för coronavirus. Då kan det vara bättre att handla mer sällan. Prova att använda engångshandskar som du sedan slänger bort.

Du kan även använda handskar när du handlar för att minska risken för smittspridning. Här kommer den antibakteriella spray väl till pass. Det fungerar bättre än handsprit.