Finns det sockerfri läsk som smakar gott?

Det är klart att sockerfri läsk kan vara gott. Men de som säljs i butik är inte goda. Det må vara hänt att de är sockerfria men de innehåller sötningsmedel istället.

Men Aromhusets läsk är gott. Välj mellan 25 olika smaker till kolsyrat vatten.

sockerfritt

Men hemläsk som du tillverkar med en läskmaskin är en helt annan sak. Den kan du kontrollera själv. Den är inte alls lika dyr.

Så enkelt är det att göra sockerfri läsk. Du hjälper dessutom miljön på traven.

Sockerfri läsk efterfrågas av många i Sverige

Svenskar tycker att hälsan är viktig. Kost och träning smäller högst. Sockret får utstå hård kritik. Men att sluta med socker är inte så enkelt.

Du kanske vill vara hälsosam men ändå dricka läsk? På helgen är det många som dricker läsk. När du kan dricka sockerfri läsk så missar du inte den där känslan av helg och lyx. Bästa märket och i praktiken det enda goda är Aromhuset. Du kan köpa det hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan alltså dricka bubbelvatten som är smaksatt och som till och med smakar sött utan att bli tjock. Du skonar dina tänder. hemläsk är dessutom mycket billigare.

En smak för varje tillfälle

Läskmaskinen livar upp livet. Välj smak fritt. Du kan använda en bordsvattenarom som är helt utan socker och utan ämnen som ska ge sötma.

Att köpa färdigt mineralvatten kostar en rejäl slant. Du spar stora pengar på lång sikt, genom att köpa en Sodastream. Att göra eget bordsvatten är enkelt.

Smakerna ger vattnet en ny dimension. allt-fraktfritt har flera smaker att välja bland. Köp även till kopplingen för stora kolsyraflaskor. Det kanske vore någonting för miljömedvetna restauranger.

Läsk kan ju ses som onyttigt. Men så måste det inte vara. Det finns god sockerfri läsk som inte sätter sig på dina höfter. Drick den varje dag om du vill. När du känner för ett glas hemma läsk så är det bara att köra igång maskinen och välja smaken som du vill ha.

Cola Zero är en populär smak men det finns fler. sockerfria läskkoncentrat Testa olika varianter. Man kan ju variera sig lite också. Se till att alla gäster får sina drycker så som de vill ha dem.

Alternativ för gäster

Du kanske är van med sockrad läsk? Du laddar maskinen med Pommac eller Julmust men moster Ulla får inte dricka med socker. Då är det bra om du kan erbjuda sockerfri läsk. Alla kan få vad de vill ha utan tjafs.