Går det att använda askorbinsyra för att bleka håret?

Du kanske redan har tipsats om fördelarna med askorbinsyra? Men fungerar det verkligen att bleka på det här sättet? Det kan man visst göra, men askorbinsyran ger inte samma effekt.

c

Var försiktig om du har känsligare hår

Att byta hårfärg alltför ofta sliter på håret det kanske du har märkt. Man kan ju köpa askorbinsyra om man bara vill ändra nyanserna lite.

Askorbinsyra har många fördelar framför vanligt färgningsmedel. Det är absolut värt att prova även om det låter lite vrickat.

När håret får en grön ton

Det kan ju vara trist att få grönt hår. Det kan ha olika förklaringar. Det är inte ovanligt att håret får en grön nyans av klor. Om man bara använder askorbinsyra så har man löst problemet. Medlet ger den naturliga hårfärgen åter.

C-vitamin har många oupptäckta användningsområden

Du kan behandla mycket mer än bara hår med askorbinsyra. Må bra med c-vitamin i mat.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är framförallt mycket bra för immunförsvaret och det är därför som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Det är inte allt.

Många drömmer om en vacker hy

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Det enda du behöver göra är att blanda lite askorbinsyra i en bit vatten. Detta gör du innan du lägger på smink. Det ger ofta en bra effekt.

Allt-fraktfritt.se säljer det mesta.se) om askorbinsyran skall användas invärtes och utvärtes, även till håret.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man många olika användningsområden. c vitamin tillskott Med c-vitamin ser du alltid som bäst ut. Detta är en produkt som alla bör prova.

Tänk på att bara använda askorbinsyra av bra kvalitet. Köp nytt om den blivit gul. Produkten är inte dyr alls.