Hur kan man agera för att bli av med dålig lukt från fötter och skor?

Fotsvett är ett vanligt problem för många, speciellt under vintertider när det är besvärligt att kontinuerligt vädra fötterna. En del personer lider även av doften som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan doften som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan lukten som uppstår när man använder sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

få

Men du behöver inte skämmas för fötter som luktar av svettiga fötter, det är trots allt en del av livet. Om du vill göra något åt stinkande skor kan du prova att använda en spray som är speciellt utformad för detta ändamål. Sprejen kommer att se till att skorna inte längre doftar illa|Genom att applicera sprayen kommer skon att bli fräsch|Sprejen kommer att eliminera den dåliga lukten från skorna.

På allt-fraktfritt.se finns 2 luktavlägsnande-sprayer, en av dem är Luktstopparen som fungerar som en deodorant för armhålorna och eliminerar doften av svett i 10-12 timmar.

Det kan självklart finnas äldre skor som är så nötta och smutsiga att ingen behandling kommer att göra någon skillnad.

Det finns ingen anledning att skämmas över fotsvett och den dåliga lukten, det är en del av livet. Om du vill åtgärda dålig lukt i skor kan du överväga att använda en särskild spray som är utformad för att ta bort den dåliga lukten.

Allt-fraktfritt.se erbjuder två olika sprayer för att ta bort lukt. En av dem är Luktstopparen, som kan fungera som en deodorant under armarna och avlägsnar doften av svett i upp till 10-12 timmar.

Det kan dock finnas äldre skor som är så slitna och smutsiga att ingen spray kan göra någon skillnad. Även dessa skor kan dock behandlas med en luktborttagare. Det är dock frågan om du verkligen vill bära skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att köpa nya par. Precis som med allt annat har även skor ett bäst före-datum. Använd doftspray endast på skor som du fortfarande uppskattar att använda.

Så här kan du bli av med dålig lukt genom att använda en doftspray för svettlukt. Det finns olika typer av sprayer tillgängliga för att ta bort rökdoft och svettlukt. Vissa av dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara hälsosammare eller mindre hälsosamma. Genom att välja Luktstopparen kan du vara säker på att den inte utgör någon hälsorisk.

Spraya direkt i fotbeklädnaden som har dålig lukt. En enkel sprayning är tillräcklig. Vänta en kort stund innan du använder skorna igen för att låta sprayen göra sin effekt. När du sedan tar på dig skorna bör du inte längre känna lukten av svett.

Det kan finnas andra faktorer som medverkar till svettlukt och som inte kan fixas med en spray. Se över vilken typ av strumpor du använder. Genom att använda strumpor av 100 % bomull minskar risken för lukt. Vill Du veta mer Klicka Här

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Det är inte lämpligt att använda identiska strumpor i mer än en dag. Vissa människor byter strumpor flera gånger om dagen för att minska svettlukten. Om möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att bekämpa svettlukten.

Det är också viktigt att ta hand om dina fötter på rätt sätt. Tvättar du dem noggrant när du duschar?. Vid svårare problem kan du även applicera Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Tänk på att om du inte behandlar fötterna kommer de illaluktande skorna fortsätta att lukta.