Många svenskar upptäcker fördelarna med Grönfri och Prickfri

Medlet fungerar mot mossa och algväxter. Det är ett enkelt sätt att rengöra taket på. Grönfri och Prickfri är två mycket intressanta produkter från företaget Jape.

Grönfri och Prickfri ger dig fler alternativ i kampen mot mossan

Det framgångsrika företaget Jape har producerat de lika framgångsrika produkterna Grönfri och Prickfri. Prova att använda medlet på ytor som har skiftat färg på grund av mikroorganismer. Det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet i lösningen.

Spara tid och pengar genom att blanda blandningen själv i en säker miljö. Ibland kan du köpa Bensaltensid i flytande form och som 50 procentiga lösningar. Så fort du här spätt ut blandningen 32 gånger så kan du använda det på rätt underlag.
Spä ut den så att det räcker till det du ska använda lösningen till. Det påverkar naturligtvis literpriset i positiv riktning.

Firmor som arbetar med takrengöring använder oftast en 25-procentig lösning av Bensalkonkloridmedlet. Du kan göra en lika bra blandning på egen hand.

bli

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Billigare rengöringsmedel är det svårt att hitta. Håll koll på prisuppgångar, det kan spara dig stora summor. 20% billigare.

Använd produkten i rätt styrka på dina plattor i trädgården. Grönfri Proffs kan fungera lika bra det.

Två produkter som ger samma fina resultat

Prickfri och Grönfri är i grund och botten samma produkt för de har samma innehåll. Resultatet kan ända skilja sig lite. Det finns också Fulstopp och Bensaltensid som är produkter som är 6 gånger mer koncentrerade och därmed också billigare.

Det är viktigt att rengöra ofta

Det handlar om mer än om priset. taktvätt Tanken är ju att du med Jape Grön fri eller Prickfri får in en god rutin för att göra rent. Det blir fint vare gång.

Det är viktigt att vara regelbunden när du städar. Gör ett schema av det. Städningen blir lättare då.

Du kommer att upptäcka ett helt nytt sätt att städa på

Tänk på att du får koncentrat då du köper Grönfri och Prickfri och att det är viktigt att använda medlen på ett säkert sätt.

Så länge som Bensalkonklorid används på rätt sätt så är det inte farligt, men du måste ändå vara försiktig. Ett munskydd behövs för sprutdimma irriterar halsen. Glasögon som skyddar kan vara bra att ha.

Man kan inte vara nog säker när man använder Prickfri. Det låter dig jobba vidare på ett säkert sätt.

Fötterna måste du också skydda med ett par skor som är tåliga. Medlet kan användas året om.