Med en luktborttagare får du fräscha skor

I Sverige så är det helt normalt att ta av sig skorna då man går på fest. Varför är det på detta viset då det leder till att folk börjar skrynkla på näsorna? Det är ju inte särskilt svårt att räkna ut var lukten kommer ifrån. Men det är få som vet att man kan använda en luktborttagare.

Illaluktande skor blir ett minne blott med en luktborttagare

Innan du börjar måste du fundera på om du verkligen har illaluktande skor eller om lukten beror på någonting annat. Det är inte alltid så att du själv märker detta. Det kan vara så att omgivningen märker det mer än du gör. Du kan fråga nära vänner eller familj för att få ett ärligt svar.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Med en sådan spray till hands har du snabbt löst problemet.

På allt-fraktfritt.Har många olika typer av Svettluktsdödare. För hockeyspelare och andra sportutövare brukar vi rekommendera Svettluktsdödaren Luktstopparen är även beprövad att fungera som deodorant och håller obehaglig svettlukt bort i upp till 12 timmar.

Att behandla fötterna hjälper oftast inte

ta

Det är alls inte dumt att tänka på källan till illaluktande skor. Svettlukten kan ju ha flera orsaker. Syntetstrumpor är särskild kända för att leda till fotsvett.

De traditionella huskurerna som fotbad och spray fungerar naturligtvis också. Men så snart som du sticker fötterna i skorna igen så dröjer det inte länge innan svettlukten från tidigare tillfällen gör sig påmind. Om du istället använder våra produkter så får du en mer permanent lösning på dina problem.

Om du både behandlar fötter och dina skor så kan du räkna med en kraftfullare effekt. deo mot kraftiga svettningar Då behöver du inte längre uppleva att det är pinsamt att ta av sig skorna på kalas. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

Samma spray kan användas på flera sätt

När du väljer en luktborttagare som är till för dina skor såväl som för andra kläder och föremål så har du garderat dig. När du är klar med att behandla skorna så kan du ju även dra en vända i källaren. Få bort den där unkna lukten innan du låter vänner sova över därnere!

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Spraya direkt i luften.

Tänk på andra

Det är alltid okej att behandla egna föremål och skor med luktborttagare men du ska vara försiktig med att föreslå behandling på andras kläder och skor. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Var därför försiktig med att erbjuda behandling åt andra. Det är inte en lösning vi tror på.