Nu kan man få bort kattkiss lukt utan farliga beståndsdelar och medel

Katter är rena djur. Om katter mår fint så tvättar de sig själva. Men att få bort kattkiss lukt är en annan femma.

luktborttagare

Så gör du Det finns många sätt att lyckas på. Yokoair är säker att använda och du kan vara säker på att inga farliga ämnen sprids i luften.

Använd Yokoair spray för att få bort kattkiss lukt i hemmet

Att få bort kattkiss lukt är enklare än vad man tror så länge man använder rätt produkter som Luktstopparen. Yokoair är ett exempel. Sprayen tar effektivt bort lukt och du kan andas rent igen.

En spray använder du lätt i hemmet eller kanske i bilen. Använd den där katten är. Sprayen kan användas på flera typer av material. Du kanske vill kasta sådan som blivit förstört av lukt.

Nu behöver du inte kasta allt gammalt längre. Spraya bara med produkten och snart känner du inte lukten längre. Bli inte avskräckt av lukterna nu kan du lösa dem.

Luktstoppande sprayer finns on-line i allt-fraktfritt och andra webbshoppar.

Träna din katt

Det finns sätt att undvika problem med kattkisslukt. Börja med att träna din katt att kissa på rätt plats. Prova exempelvis att installera en kattdörr som katten kan använda.

Om katten använder en kattlåda, tänk då på att byta sand ofta. Genom att använda en luktborttagare kan du dämpa lukten från lådan. Om du använder en spray med kvalitet så är det inga problem.

Hankatter är duktiga på att markera revir. Särskilt om de inte kastreras. Det kan vara en av anledningarna till att katten markerar. dålig stank skor borttagare Du kan inte träna en katt som du kan en hund, men du kan ändå sätta vissa grundramar.

Ta bort lukterna så fort du känner av dem. Ju fortare du behandlar med en spray som fungerar desto bättre. Du måste icke leva i doft av kattkiss och därutöver så blir det inte pinsamt om det kommer gäster vilka kanske börjar undra varför det luktar så dåligt hemma hos dig.