Ska du tala om för andra att de måste ta bort lukt från skor och kläder?

Alla har vi stött på medarbetare med dålig lukt. Fotsvett och andra mindre angenäma lukter från skor märks mest då folk tar av sig skorna. Men även kläderna kan lukta. Men frågan är om du kan tala om för någon att ta bort lukt.

illaluktande

Om ni har en bra relation till varandra så brukar det gå bra

Du kan prova dig fram genom att lägga upp det på olika sätt. Men att bara gå fram till någon och be dem att ta bort lukt funkar inte. Personen i fråga kan ta illa vid sig. Om du går alltför hårt fram kan du bli illa omtyckt på jobbet.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Var kreativ, kom på något och hinta om problemet. Alla kan då hålla med om att dålig lukt i skor inte är roligt.

När samtalet väl kommit igång så kan du föra in samtalet på luktstopparen. Med en smart spray från allt-fraktfritt.se blir du av med problemet. I förbifarten kan du passa på att nämna att sprayen är effektiv mot röklukt.

Chansen är god att din kollega som behöver ta bort lukt är medveten om detta och nu frågar dig om sprayen. Då kan du ju tala om det. Om du är klar med din egen flaska kan du ju ge bort den som ett produkttest.

Det finns också kroniska sjukdomar som gör att folk luktar illa och inte vet någon bot. Luktstopparen fungerar mot det mesta, prova och se själv. Sprayen kan användas från topp till tå.
I princip består den av sodavatten med lite extra mineralsalt.

Viktigt att vara finkänslig i alla lägen

Tänk på hur ditt beteende uppfattas av andra. Att be någon att ta bort lukt är ju en känslig fråga. I hemmet kommer sprayen väl till pass.

Det är viktigt att vara försiktig. Men ibland måste du göra något. Det kan vara någon som inte känner att det luktar. Hos vissa individer kan luktsinnet vara nedsatt. Då kan det vara helt på sin plats att påpeka.

När du tar upp lukt så ska du alltid se till att andra inte hör samtalet. dålig doft skor borttagare
Det är viktigt att verkligen ha koll på vem som lyssnar. Då kan man hålla alla glada. Du kan ju utgå från dig själv.

Säkra produkter är bra för dig och för miljön

Något som man alltid ska tänka på då man ska ta bort dålig lukt eller på annat sätt städa är miljön. Det finns flera fördelar med att använda produkter som inte är farliga.

Produkter bör inte skada miljön. Den är helt smärtfri att använda. Många använder sprayen som deodorant också. Den kan användas överallt.