Vill du ha dansk citronvand utan att åka till Danmark?

Alla blir inte avskräckta av dansk citronvand. De vill dricka denna dryck till frukost, till lunch, när det blir eftermiddag och så till middagen. Men det går inte alltid att köpa den här typen av läskedryck i den lokala butiken.

Men det finns hopp för dem som gillar dansk citronvand. Åk inte till Danmark än. Du behöver inte ens gå ut. Du kan beställa smakessenser online.

Läskedryck

Nu finns smakessenser med dansk citronvand.

Om du har en läskmaskin så är läsken enkelt ordnad. Det finns alltid tid för läsk. Det enda du behöver göra är att köpa läskkoncentrat. Det finns till och med Pommac-smak att beställa hem. Om du vill ha Champis-smak så är det Fruktis då ska leta efter i koncentrathyllorna.

Beställ dansk citronvand och se fram emot bubbeldricka som har precis rätt smak. Du har alltid fräsch läsk hemma. Läsken görs ju direkt. En perfekt smak att ha hemma.

Nu kan du göra nyttigare läskedryck

Du kanske borde sluta med socker helt? Kasta inte in handduken ännu. Du kan göra läskedryck med mindre socker i.

Du väljer själv hur mycket koncentrat du vill använda. Många tycker att det smakar bättre än butiksläsk. citronvand På så vis blir din läsk mycket billigare. Det blir tydligt om man jämför.

Billig läsk i butiken innebär för det mesta märkliga märken där man har laddat en burk med socker och färgämnen. Den läsk som du gör håller en helt annan nivå. Vill du ha dansk citronvand så får du det också.

Bunkra upp med smaker

När du väl upptäckt essensen dansk citronvand vill du ju inte vara utan den. Ingen får bli besviken beställ därför hem de smaker som är mest populära. De har lång hållbarhet.

Våga vara kreativ och skapa nya smaker. Blanda det du vill blanda i din läskmaskin. Det kanske inte blir en 10-poängare varje gång. Du kan till och med skapa en essens som bara du känner till. Mängden kolsyra spelar också roll.

När du fyllt på lagret så kan du göra eget mineralvatten och smaksätta det. Det behöver inte bli särskilt sött alls, du bestämmer mängden koncentrat. Genom att använda mindre essens än den rekommenderade dosen får du en mildare smak och det motsatta gäller om du har i mer.