Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-juice med arom av Blåbär för e-cigaretter

Svensktillverkad FillUp e-vätska med smak av Blåbär lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

vape

E-vätska är den vätska man blossar i e-cigaretter i stället för att röka tobak tobak. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Blåbär smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Många slutar röka tobak med e-cigg för det funkar. Man fortsätter röka, men tobaksröken ersätts av ånga från e-vätska som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Smaker av frukter, nötter, kakor, olika sorters snask, pepparmint och örter är vanliga.

Blåbär är hur Blåbär smakar. Svensktillverkad kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi också tillverka.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

bästa

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. De säljs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.