Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med smak av Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor för e-cigaretter

Svensktillverkad FillUp e-juice med smak av Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

Fillup

Den vätska man röker i e-cigg kallas för e-juice eller e-vätska. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna Arrak Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Många slutar tobaksröka med e-ciggen för det funkar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Fruktsmaker, karamell-smak, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Efterfrågan på Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor förväntas då en testpanel bedömer smaken av som svensk punsch eller arraksbullar som riktigt smaklig. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt flavours av oss i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Det vanligen nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Smaken på ångan från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt flavours sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-liquid är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara säljs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.