Använd grape tonic i dina drinkar

Du glömde ingredienserna och gästerna börjar dyka opp. Nu kanske du tänker att det får bli ren vodka, men så måste det inte bli. Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Blanda drinkar med grape tonic och din Sodastream läskmaskin

För att din Sodastream läskmaskin ska kunna användas för att skapa groggvirke så gäller det förstås att du har alla ingredienser hemma. Lös det så tidigt du kan. Vänta inte på bokningar.

smaker

Du kan använda dig av smakessenser och sedan göra den läsk som du behöver för att få till riktigt goda drinkar. Du får en god smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Var förberedd. När vännerna kommer så kan du fråga vad de vill ha i groggen. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Ha alternativ för barnen

grape tonic fungerar även att dricka utan alkohol. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

Du kan göra din egen julmust om du har en läskmaskin. Ju fler smakessenser du har ju fler gäster kan du servera. Om du gör läsk i en Sodastream blir den dessutom nyttigare.

Essenser finns att köpa via allt-fraktfritt.se. Aromhuset fuskar inte med sina produkter.

Kolsyra bör man alltid ha minst en extra fylld kolsyreflaska hemma. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. AGA kan inte riktigt konkurrera med de etablerade märkena på läskmarknaden. Ofta på Rusta och ÖB.

Restauranger köper ofta kopplingsslangar och seriekopplar maskinerna. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Tänk nytt

Mineralvatten kan smaka väldigt gott med någon fiffig essens. Du kan kombinera lite som du vill. Efter en tid blir du mer smaksäker. Du kan också googla efter tips.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Om du har en läskmaskin kan du även experimentera med vin. Du kan få mousserande vin med ett knapptryck.

Piffa till bålet med hjälp av läskmaskinen. Mixa smaker fritt. Du får rätt färg och en perfekt smak. kinin läsk Bålet kan snabbt fyllas på igen och alla gäster hålls nöjda och glada. Med läskmaskinen är det hela snart löst.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Det kan bli en spontan groggfest. Det kommer att bli en dundersuccé.