Den antibakteriell spray låter dig rengöra det mesta

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Du kan använda en bakteriedödande spray överallt. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Plast och corona är ingen bra kombination. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Alla virus dör ut. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Dina händer är smittbärare igen. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Glöm inte bort handtagen

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Det kan vara så att handspriten inte ger ett fullgott skydd. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Sprayen kommer åt överallt. Du kan spraya på de flesta ytor.

smitta

Du kommer att använda bakteriedödande spray oftare än vad du tror. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Överdriv inte

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Det finns ingen anledning till att överanvända produkterna. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen och räcker länge.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Köp det online idag.