Gör snygga etiketter på rulle

Tryckeriet kan ta god tid på sig att göra nya etiketter. Då är det mer ekonomiskt att arbeta med etiketter på rulle. Det går att trycka flasketiketter och andra typer av märkning på detta vis.

Även om det är en enkel metod är det inte amatörmässigt

etiketthållare

Med en egen maskin är det lätt att få ett perfekt resultat varje gång. Gör dina egna streckkodER. Det behöver inte vara svårt. Alla kan använda sig av metoden.

Etiketter på rulle är roligt

Du får proffsiga papper med etiketter på rulle. Vissa etiketter är billiga men de ser inte billiga ut. Använd dem där det passar dig.

Det är själva appliceringen som kan ta tid. Det här kan göras manuellt eller med en maskin som är till för detta syfte. Självhäftande etiketter är enklast att hantera. Tänk på hur du placerar streckkodEN.

Rätt typ av etiketter till flaskor

Man vill ju inte att etiketterna åker av flaskorna. Du får bäst resultat om du använder rätt etiketter på rulle. Det är viktigt att etiketten inte ramlar av efter ett tag.

Formen är inte heller oviktigt. Det här är inte samma sak som en burk där man får en jämn platt yta. Etiketten får inte skrynkla. Det måste ju gå att se vad det står.

Tryck själv

Det är en viktig fråga. Man kan klara av det utan egentlig kunskap. Man kan ju anlita en designer om man vill.

Men det är ofta en fördel att göra tillverkningen av dessa själv. allt-fraktfritt.se säljer de produkter som du behöver.Där kan du exempelvis köpa Epson7500G etikettfärgskrivare. självhäftande papper Inget tryckeri kan göra detta.

Brother P-touch termoetikettskrivare klarar enklare utskrifter. Med den medföljande programvaran kan du skriva ut från Excel.

Med en Epson7500G skriver du etiketter med högre upplösning och fotokvalitet. Du kan forma etiketterna som du vill.

Du kan styra produktionen som du vill. nya märkningsregler eller att klistret torkar ut, att slippa köpa stora upplagor för att få ett vettigt pris är andra fördelar som spelar in.

Tryckerierna behövs dock ibland. Om upplagorna är större kan du behöva hjälp.

Det är ont om tid ibland. Då kan externa kostnader vara fullt rimliga. Att märka själv kan ändå vara en bra ide. Det blir oftast snyggare då.