Njut av olika typer av sodastreamsmaker och läsk som är nyttigare än butikens

Det är roligt att ha nått mumsigt att dricka hemma fast det är aldrig så roligt att märka att man mår dåligt utav att ständigt pimpla sånt som aldrig är så nyttigt samt som faktiskt gör att vi fort går upp i midjemått.

Det blir mer spännade att dricka sitt vatten efter att man tillsatt kolsyra. Sodastreamsmaker tillsatt till bubbelvattnet gör det extra gott. Som en extra bonus, gör man dessutom en rejäl insats för miljön.

läskmaskin

Det finns en massa olika sodastreamsmaker för princip alla sorters olika typer av tillfällen och humör

Kanske något lättsamt som lime kanske passar? Detta särskilt på sommaren då det är varmt. Har man en sodastream maskin är det lätt att göra vatten med olika goda smaker. Hemmagjord kolsyrad läsk är minst lika god som den man kånkar hem från butiken men utan allt det extra sockret.

Är man sugen på sockerdricka så finns den smaken också att tillgå bland sodastreamsmaker. Även om den är söt har du koll på vad den innehåller eftersom det är ett enklare innehåll.

Söker du rätt smak för rätt tillfälle är Aromhuset en e-shop väl värd att kolla. Det kan vara klokt att köpa lite olika smaker på en gång för man vet ju inte i förväg vad som kommer att passa när.

Standard smaker som cola, frukt och sockerdricka är ofta mycket bra att ha, men passa på att prova lite av de mer udda smakerna också.

Har man maskinen som gör drycker med kolsyra så ska man även se till att ha gott om smaker för detta. Det finns några e-shoppar du kan besöka och där Aromhuset förmodligen har det största sortimentet men kolla även allt-fraktfritt och prisad.se för säkerhets skull. Om du har lagt upp en egen liten buffert så finns alltid drycker både till vardag och till fest.

Man behöver knappast köpa läsk då man äger sin egen läskmaskin

Även om man vet att det inte är så nyttigt med läsk så kan det vara svårt att låta bli att lägga i kundvagnen då man är ute och handlar. Extra lätt att plocka ett flaskor i affären till kommande helg när det ska vankas lite gott. Är man lyckligt lottat och har en sodastream med ett antal goda sodastreamsmaker att välja mellan behövs inte butikens rader av olika läsk längre.

Maskinen därhemma är ett perfekt komplement till mat, snacks eller då man helt enkelt bara vill ha lite god bubbeldricka. Barn uppskattar verkligen att kunna blanda och göra sina egna läsk. Det blir snabbt slut på tjatet att handla läsk i butiken när det finns tillgång till en kolsyramaskin.

Egen läsk sparar mycket pengar eftersom kolsyrepatronerna räcker till att kolsyra många liter vatten.

Kanske inte så mycket direkt, men i det långa loppet hjälper det hushållskassan att hålla sig nere.