Med Grönfri och Grönfri Proffs är det lätt att ta bort mögel!

Idag vet vi att mögel kan skada både människor och hus. Du löser det hela enkelt med Grönfri eller Grönfri Proffs.

algmedel

Resultatet går inte att ifrågasätta. Grönfri har bevisad effekt.

Det finns fler märken än Grönfri. Påväxt-Stopp är en populär utmanare. Medel som Påväxt-Stopp finns inte att få tag på överallt. På nätet finns det.

Medlet Grönfri är anpassad för de flesta miljöer

Du kan tvätta de flesta ytor. Med Grönfritt kan du till och med se till att dina trädgårdsplattor är fina för det här är ett medel som klarar hussvamp och påväxt på ett galant sätt.

Använd en högtryckstvätt för att nå upp på taket. Du har ju redan läst om att det är Bensaltensid som är det verksamma ämnet.

Läs om hur du gör

Gå metodiskt till väga i ditt arbete. Många uppskattar den goda effekten av Grönfri eller Grönfri Proffs och liknande produkter.

För effektiv mossbekämpning med Grönfri ska du späda medlet fem gånger. Du kan använda Grönfri mot mögel och alger. Andra medel som Grönfri Proffs har andra rekommendationer.

Grönfri har enligt kemikalieinspektionen 8% Bensaltensid (Bensalkonklorid) som aktiv substans. Kolla på förpackningen vilken koncentration som innehållet har. Späd ut så att du får rätt styrka. Se upp för låga priser.

Grönfri Proffs har andra koncentrationer. Det gör att blandningen blir dryg.

Transporterna är miljövänliga.

Städa när du kommer åt

Något som är viktigt att komma ihåg är att du inte kommer att behandla ditt hem med Grönfri en gång för att sedan leva lyckligt utan mossa för resten av dina dagar. Mossan försvinner.

Det kan vara klokt att behandla mot mossa och annan påväxt i förebyggande syfte. Rengör taket också. ta bort mossa Taket blir ju finare.

Växer det fast så kan det vara svårt att bli av med. Skjut inte upp problemen, lös dem direkt.

Du kan spara en del pengar

Mossa och mögel är inte att leka med. Att slippa renovera är ju något som kan kännas väldigt bra. Med Grönfri är du säker.