Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Det kan även fortgå på sommaren.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Ingen mer dålig lukt alltså.

ta

allt-fraktfritt.se harerbjuder 2 sprayer. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Håller svetten borta i 10 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Vissa skor är det bättre att kasta. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Allt kan inte återvinnas. Det gäller även skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns olika sprayer för olika områden. Alla produkter är inte lika säkra att använda. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

Spraya direkt i skon. Spray ett lager. Det är det enda som behövs. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan är lukten som bortblåst.

Därför stannar lukten kvar

Att ta bort dålig lukt kan ibland ta lång tid, därför är det viktigt att utreda alla potentiella orsaker. Titta på dina strumpor. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. doftborttagare Andra kan byta flera gånger om dagen. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.