Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

Läskmaskin

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. Du får en mycket godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Du behöver bara köpa flaskan. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak ger ännu fler liter.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Om du har läskkoncentrat kan du göra mer än bara julmust med din läskmaskin. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Det finns även colasmak som du kan använda.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Smakessensen ger helt unik läsk. De innehåller 80 % mindre socker. smaker för sodastreamer De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren då du ville ha julmust men inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Du blir din egen dryckesblandare.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Prova olika smaker. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Din läsk smakar bättre. Du köper dina essenser hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Mixa som du vill.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.